2108310106 6976994428 Βουτυρά 8, Άγιος Ελευθέριος, Αθήνα xr.kalafatis-elevator@hotmail.com
 
 
 
ΜΕΛΕΤΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
Kalafatis Elevators | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Αθήνα Αττική


Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “Kalafatis Elevators” το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα, αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό και την εγκατάσταση ανελκυστήρων και ανυψωτικών συστημάτων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για εσωτερικούς οικιακούς ανελκυστήρες, για ανελκυστήρες και ανυψωτικά ΑΜΕΑ, ανελκυστήρες για εμπορικά καταστήματα και βιομηχανίες καθώς και παντός είδους ανυψωτικά συστήματα.
 
 
 
 
 
 
 
 
Με συνέπεια & επαγγελματισμό
αναλαμβάνουμε να κάνουμε πράξη κάθε σας επιθυμία και απαίτηση
για τον ανελκυστήρα.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Υδραυλικούς
  Ηλεκτρομηχανικούς
  Mrl Ανελκυστήρες
  Ανελκυστήρες ΑΜΕΑ
  Ανελκυστήρες Φορτίων
 
Λαμβάνοντας υπόψη τον διαθέσιμο χώρο του φρεατίου και μηχανοστασίου, τις ανάγκες σας (μεταφορά ατόμων, φορτίων, ΑΜΕΑ κλπ), το αισθητικό αποτέλεσμα και τη χρήση ποιοτικών υλικών, εγγυόμαστε την άρτια και ασφαλή τοποθέτηση του ανελκυστήρα στο χώρο σας.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, το τεχνικό γραφείο μας, διαθέτει και σας προσφέρει μεγάλη γκάμα θαλάμων, θυρών και μπουτονιερών διαφορετικών χρωμάτων και υλικών ώστε να επιλέξετε αυτά που επιθυμείτε για τον ανελκυστήρα σας.
 
 
 
 
 
 
 
Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, το τεχνικό γραφείο μας, αποτελεί εγγύηση για την σωστή εγκατάσταση του συστήματος ανύψωσης που επιθυμείτε.
Στόχος του τεχνικού γραφείου μας είναι να σας προσφέρει πάντα σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις για την εγκατάσταση οποιουδήποτε ανελκυστήρα επιθυμείτε.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα και όλη την Αττική.