2108310106 6976994428 Βουτυρά 8, Άγιος Ελευθέριος, Αθήνα xr.kalafatis-elevator@hotmail.com
hero image
 
ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
Xristos & Spiros Kalafatis Elevators | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Άγιος Ελευθέριος Αθήνα Αττική


Εάν ο ανελκυστήρας στο κτίριό σας είναι παλιός τότε είναι επιτακτική η ανάγκη εκσυγχρόνισής του προκειμένου να είναι ασφαλείς και να εξασφαλίσετε την απροβλημάτιστη χρήση του.

Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “Xristos & Spiros Kalafatis Elevators” το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα, έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό από έργα εκσυγχρονισμού ανελκυστήρων σε όλη την Αττική, είναι σε θέση να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
Αναβαθμίστε την αξιοπιστία, την άνεση και την εμφάνιση του ανελκυστήρα σας
και κάντε τον συμβατό με τα τελευταία πρότυπα ασφάλειας και προσβασιμότητας, με τις λύσεις εκσυγχρονισμού που μπορεί να σας προτείνει το τεχνικό γραφείο μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
  Εάν θέλετε να προβείτε σε έναν ουσιαστικό εκσυγχρονισμό του ανελκυστήρα σας
  επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό του τεχνικού γραφείου μας και εξασφαλίστε τη βέλτιστη τεχνική, αισθητική και οικονομική πρόταση.

Μπορούμε να αναλάβουμε τον εκσυγχρονισμό όλων των ειδών παλαιών ανελκυστήρων. Έπειτα από ειδική μελέτη και σχεδιασμό προβαίνουμε στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου ο ανελκυστήρας σας να πληρεί τις προδιαγραφές και προϋποθέσεις της νομοθεσίας και φυσικά να είναι ασφαλής και απροβλημάτιστη η χρήση του.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό μπορούμε να εκσυγχρονίσουμε τον ήδη υπάρχοντα ανελκυστήρα σας, αντικαθιστώντας και επιδιορθώνοντας μόνο ό,τι χρειάζεται και συντηρώντας, σχολαστικά, όλα τα υπόλοιπα μέρη του μηχανήματος. 
   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα και όλη την Αττική.