2108310106 6976994428 Βουτυρά 8, Άγιος Ελευθέριος, Αθήνα xr.kalafatis-elevator@hotmail.com
hero image
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
Xristos & Spiros Kalafatis Elevators | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Άγιος Ελευθέριος Αθήνα Αττική


Η συντήρηση κάθε ανελκυστήρα εκτός από το γεγονός ότι είναι υποχρεωτική από το νόμο, αποτελεί και απαραίτητη προϋπόθεση για την σωστή και ασφαλή λειτουργία του.

Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “Xristos & Spiros Kalafatis Elevators” το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να αναλάβει την συντήρηση του ανελκυστήρα σας καθώς και την σωστή επισκευή του προκειμένου να σας εξασφαλίσει την απροβλημάτιστη λειτουργία του.
 
 
 
 
 
 
 
 
Με την σωστή & τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα
εκμηδενίζουμε τις πιθανότητες εμφάνισης βλαβών και επιτυγχάνουμε την απρόσκοπτη λειτουργία του ανελκυστήρα σας. Παράλληλα σας εξασφαλίζει την αποδοτικότερη λειτουργία του και την έγκαιρη διάγνωση και επισκευή βλαβών.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
  Εάν ο ανελκυστήρα σας έχει παρουσιάσει κάποια βλάβη ή επιθυμείτε την συντήρηση του
  επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σπεύσουμε άμεσα στο χώρο σας για τον έλεγχο του ανελκυστήρα σας όπου κι αν βρίσκεστε σε όλη την Αττική.

Η σωστή συντήρηση κάθε ανελκυστήρα, αποτελεί για το τεχνικό γραφείο μας σημαντικό κεφάλαιο καθώς επιθυμεί την ασφάλεια όλων όσων τον χρησιμοποιούν. Έτσι, το εξειδικευμένο προσωπικό μας με σχολαστικότητα πραγματοποιεί ενδελεχεί έλεγχο στον ανελκυστήρα σας με προσωπικό υπεύθυνο και έπειτα προχωρεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξασφαλίσει την άψογη λειτουργία του.

Η άρτια οργάνωση του τμήματος συντήρησης και επισκευής ανελκυστήρων εξασφαλίζει αμεσότητα και αποτελεσματικότητα όποτε μας χρειαστείτε.
   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα και όλη την Αττική.