2108310106 6976994428 Βουτυρά 8, Άγιος Ελευθέριος, Αθήνα xr.kalafatis-elevator@hotmail.com
hero image
 
XRISTOS & SPIROS KALAFATIS ELEVATORS
Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Άγιος Ελευθέριος Αθήνα Αττική


Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “Xristos & Spiros Kalafatis Elevators” το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα, δραστηριοποιείται εδώ και 3ης γενιές στο χώρο των ανελκυστήρων παρέχοντας ποιοτικές και σύγχρονες λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Η ενασχόλησή μας με τους ανελκυστήρες ξεκίνησε από το 1960 όπου ο προπάππους μας αποτελούσε από τους πρώτους τεχνικούς ανελκυστήρων στην Ελλάδα. Με το πέρασμα των χρόνων το τεχνικό γραφείο μας εκσυγχρονίστηκε και πλέον έχει περάσει στην 3η γενιά ή οποία συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και αγάπη να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες. Στην ομάδα του γραφείου μας έχει ενταχθεί και ο γιός Σπύρος Καλαφάτης ο οποίος είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός με όλες τις απαιτούμενες άδειες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
  Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες
  Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, το τεχνικό γραφείο μας, παρέχει υπηρεσίες μελέτης και εγκατάστασης παντός είδους ανελκυστήρων, υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής και εκσυγχρονισμού ανελκυστήρων.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική, το τεχνικό γραφείο μας, είναι σε θέση να προτείνει τις ιδανικές λύσεις για το κτίριό σας αλλά και να υλοποιήσει οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε με απόλυτη ασφάλεια.

Η συνεχής μέριμνα μας ώστε τα υλικά που χρησιμοποιούμε να είναι άριστης κατασκευής αλλά ταυτόχρονα να ανταποκρίνονται στις οικονομικές απαιτήσεις της αγοράς, μας καθιστά ανταγωνιστικούς στο χώρο της συντήρησης, επισκευής και εγκατάστασης ανελκυστήρων σε όλη την Αττική.
   
 
 
 
 
 
 
 
Στόχος του τεχνικού γραφείου μας είναι η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, καθώς και η έμφαση στη λεπτομέρεια, για την απροβλημάτιστη και άρτια λειτουργία κάθε ανελκυστήρα.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα και όλη την Αττική.